NOUTATI !

Inscriere pensiuni si hoteluri – publicitate pe www.chefbuzu.com

Dezvoltat initial ca o platforma online de retete culinare, www.chefbuzu.com si-a extins gama de servicii, mergand si in directia turismului culinar. Astfel, www.chefbuzu.com pune la dispozitia proprietarilor de locatii turistice, producatorilor particulari, cofetariilor si patiseriilor servicii de promovare.

Va asteptam cu servicii de inscriere pensiuni, inscriere hoteluri, promovare produse traditionale romanesti si cu o platforma completa de retete culinare.

Daca sunteti producator particular, proprietar de pensiuni, hoteluri sau restaurante, pe www.chefbuzu.com gasiti spatiul de publicitate de care aveti nevoie.

Inscriere pensiuni, inscriere hoteluri, promovare pensiuni si hoteluri printr-un sistem de reclama special conceput.

Profitati de oferta noastra de inscriere pensiuni, inscriere hoteluri, promovare de spatii de cazare in Romania, publicitate pentru cofetarii, patiserii si producatori particulari !!!

Datorita serviciilor noastre de inscriere a unitatilor de cazare din Romania si promovarea din perspectiva turismului culinar, venim si in sprijinul turistilor aflati in cautare de spatii de cazare. Mai multe detalii despre acest subiect gasiti la rubrica Pentru Turisti

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Scrie parerea ta!