Inregistreaza-te · Autentificare · Contact
PUBLICITATE
 

Selecteaza metoda de plata pentru cartea RETETELE BUNICULUI - retetar profesional pentru bucatari, scoli de bucatari sau simpli pasionati de gatit. Vol. 1

 
 
RETETELE BUNICULUI - retetar profesional pentru bucatari, scoli de bucatari sau simpli pasionati de gatit. Vol. 1
Un retetar ! Nu o carte de bucate !

Nu cumperi doar niste retete, ci un concept, un stil :
- retetele nu folosesc conservanti sau ingrediente pe baza de E-uri.
- sunt structurate pe 10 si 100 de portii fiind utile atat pentru un numar mai mic de persoane cat si pentru un numar mare.
- fiecare reteta indica gramajul produsului finit pentru fiecare portie, extrem de important in cazul afacerilor din domeniul alimentatiei publice.
- la fiecare reteta sunt specificate valorile nutritive ( protide, lipide, glucide ), precum si cele energetice ( calorii ) aferente unei portii si raportat la materia prima folosita, astfel incat, cel care va prepara dupa acest retetar isi va putea alege retetele si in functie de aceste criterii.
- retetele sunt impartite pe categorii ( preparate reci, preparate calde ) astfel incat sa se poata alege retetele potrivite pentru fiecare moment al servirii acestora sau in functie de tipul evenimentului.
- retetarul va poarta in aproape toate zonele geografice ale Romaniei si va ofera retete specifice acelor zone, unele dintre ele, aproape uitate.
- nu este ignorat nici rafinamentul si puteti gasi retete sofisticate ca aspect si gust, dar nu neaparat greu de realizat ( diverse aspicuri, de exemplu ), precum si retete intradevar complicate ( Galantina de pasare sau fazanul a la Neva, sunt doar 2 exemple )

Tot in aceasta carte, cititorul va putea gasi informatii de natura tehnica, precum :

- termeni tehinici

- continutul alimentelor in substante nutritive.

- scazaminte culinare.

- preparate de sezon

- exemple de meniuri pentru diverse ocazii !

Aceasta carte este unica si speciala prin volumul si calitatea informatiei, fiind, din acest punct de vedere "UN TIMBRU RAR" pentru cei ce apreciaza arta culinara si gastronomia, in comparatie cu ceea ce se gaseste in acest moment pe piata !

Realizarea ei in format PDF se datoreaza, in primul rand deteriorarii in timp a hartiei pe care aceste retete sunt asternute.

De aceea, RETETARUL "RETETELE BUNICULUI - Vol.1" se adreseaza, in primul rand acelora pentru care gatitul, daca nu este deja o afacere, este un mod de viata, un mod in care se exprima fata de cei din jur, pentru cei care gatesc cu si din pasiune.

Iar daca este cineva care doar cocheteaza inca cu ideea de a incepe sa gateasca, dar nu a incercat niciodata pana acum aceasta experienta, ii pot spune doar ca DACA VREA SA REALIZEZE CEEA CE NU A REALIZAT NICIODATA, TREBUIE MAI INTAI SA FACA CEEA CE NU A FACUT NICIODATA !

UN RETETAR DE COLECTIE, PENTRU PREPARATE CULINARE DE EXCEPTIE !

CINE ISI PERMITE SA CUMPERE CALITATEA....NU ISI PERMITE SA NU O CUMPERE !

Cuprinsul cartii il gasiti aici

[Previzualizeaza cartea]
Pret: 189 RON
ATENTIE! Cartea este in format electronic PDF.
 

VISA / Mastercard MasterCard VISA

 • Plata cu cardul se face prin intermediul unei conexiuni securizate, prin procesatorul de plati MobilPay
 • Dupa efectuarea si confirmarea platii, veti primi un e-mail cu cartea in atasament. De aceea va rugam sa fiti atenti la scrierea corecta a adresei de e-mail pe care se va face livrarea.
 • Daca alegeti sa achitati cu cardul, nu veti plati niciun comision suplimenar

Plata terminale Qiwi si Zebra Pay

 • Plata trebuie efectuata prin terminalele Qiwi
 • Dupa efectuarea si confirmarea platii, veti primi un e-mail cu cartea in atasament. De aceea va rugam sa fiti atenti la scrierea corecta a adresei de e-mail pe care se va face livrarea.
 • Dupa efectuarea platii, cand aveti posibilitatea, verificati e-mail-ul.
 • Daca alegeti sa achitati prin terminalele Qiwi, nu veti plati niciun comision suplimenar
 • Terminalele Qiwi nu ofera rest!

Transfer bancar

 • Plata trebuie efectuata prin transfer bancar
 • Voucherul va fi eliberat doar in momentul in care inregistram plata in contul nostru bancar, daca promotia este activa
 • Voucherul poate fi folosit incepand cu a patra zi lucratoare dupa data incheierii ofertei ()
 • Daca alegeti sa achitati voucherele prin transfer bancar, veti plati si comisionul solicitat de catre banca dumneavoastra sau banca aleasa
 
Atentie!
Cumparand aceasta oferta sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului Chef Buzu.com