Inregistreaza-te · Autentificare · Contact
PUBLICITATE
 

Regulamentul concursului " Cu lingura prin tara, prin Romania culinara" - Perioada de desfasurare: 25 iunie - 31 august 2012 publicat pe 20 Jun 2012 in sectiunea Gastronomice

 
 

Sectiunea 1 – Organizatorul concursului

 

Organizatorul concursului este site-ul www.chefbuzu.com ( numit in continuare “organizator”), al carui detinator legal este SC NIAD PROFESIONAL SOLUTIONS SRL, cu sediul in Bucuresti, Aleea Rotunda nr. 4, Bloc H6, Scara E, Ap. 81, Sector 3, J40/3001/2011, CUI 28177569.


Decizia de participare la acest concurs, conform regulilor existente in prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul despre acest fapt.

 

Sectiunea 2 – Locul si durata desfasurarii concursului

 

Concursul „CU LINGURA PRIN ŢARĂ, PRIN ROMANIA CULINARĂ” se va desfasura in perioada 25 iunie  –  31 august 2012, ora 24:00, urmand ca desemnarea castigatorului sa se faca pe data de 15 septembrie 2012.

Sectiunea 3 – Dreptul de participare

Concursul „CU LINGURA PRIN ŢARĂ, PRIN ROMANIA CULINARĂ”  este accesibil tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania care au implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului si au un cont activ pe Facebook. Exceptie fac angajatorii sau rudele de gradul I a organizatorului.

 

Sectiunea 4 – Conditii de participare

 

Pe durata concursului, prin intermediul site-ului organizator www.chefbuzu.com va vor fi oferite informatiile necesare pentru inscrierea in cadrul concursului sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pages/Retete-Traditionale-Romanesti/128570730542074.
Regulamentul concursului va fi disponibil in pagina de lansare a concursului, pe site-ul www.chefbuzu.com

 

Sectiunea 5 – Modul de desfasurare a concursului

 

Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a se inscrie in mod oficial in concurs, este obligatoriu ca participantul sa respecte toate conditiile inscrise in prezentul regulament.
Concursul se va desfasura in periada 25 iunie – 31 august 2012, astfel :

a)   Participantul la concurs trebuie sa se autentifice pe site-ul www.chefbuzu.com, sa dea SHARE pe Facebook concursului si apoi sa dea click pe butonul “PARTICIPA”
Dupa incheierea acestei operatiuni participantul va primi in contul sau un VOUCHER cu un cod unic ( pe care va trebui sa il pastreze pana dupa incheierea concursului ), cod cu care va participa la tregerea la sorti.
b)   FOARTE IMPORTANT ! Dupa aceasta operatiune trimite un e-mail pe adresa contact@chefbuzu.com, cu titlul “Nume, prenume – PARTICIPANT LA CONCURS” ( Exemplu : Ionescu George – PARTICIPANT LA CONCURS ) in care sa ne SPUI SI CE ASTEPTI TU DE LA SITE-UL www.chefbuzu.com, CE AI VREA TU SA VEZI SAU SA CONTINA ACEST SITE ! Acest e-mail este important pentru verificarea adresei de e-mail cu care participantul s-a inscris, dar si pentru a demonstra ca aceasta inscriere a fost facuta chiar de titularul respectivei adrese.
c)   Concursul va deveni activ doar dupa ce s-au inscris minim 250 participanti.
e)   Promoveaza concursul si pe alte retele sociale (Twitter, Linkedin, Google +) si, in felul acesta vei atrage mai multi participant, astfel incat concursul sa poata deveni activ.
f)   In perioada 01 septembrie 2012 – 08 septembrie 2012 participantii vor fi instiintati printr-un e-mail cum pot verifica desfasurarea tragerii la sorti. Acesta este inca un motiv important pentru care va solicitam sa puneti in aplicare si prevederile de la Sectiunea 5 pct.b ( aceea de a trimite e-mail cu ceea ce astepti sau doresti sa gasesti pe site-ul www.chefbuzu.com )
g)  In data de 15 septembrie 2012 va fi postat pe site numele castigatorului.

 

Sectiunea 6 – Premiul oferit in cadrul concursului.

 

Premiul oferit va consta intr-un SET DE CUTITE de cea mai buna calitate, de la renumita firma belgiana Berghoff.
Setul este compus din 9 piese :
1 cutit pentru cojit - 9cm
1 cutit universal -11.5cm
1 cutit pentru dezosat -15cm
1 satar -17cm
1 cutit pentru friptura -20cm 1 masat pentru ascutit - 20,5cm
1 cutit de bucatar -24cm
1 foarfece -20cm
1 husa
Cutitele sunt de cea mai buna calitate, fiind garantate de catre producator ( in conditii de utilizare corecta ) circa 30 de ani. Sunt realizate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate (mat.nr.1.4028X30Cr14, duritate Ca 52 HRC)
Manere sunt ergonomice pentru o folosire mai sigura.
Valoarea premiului este de 200 Ron.

 

Sectiunea 7 – Anuntarea si acordarea premiilor.

 

Castigatorul premiului va fi anuntat pe site-ul organizatorului www.chefbuzu.com in data de 15 septembrie 2012, iar livrarea premiului se va face prin curier postal in termen de 3 zile lucratoare de la momentul publicarii numelui castigatorului pe site, publicare ce reprezinta si validarea acestuia ( validarea presupune indeplinirea tuturor conditiilor de participare, dar si transmiterea catre organizator, in 24 de ore de la solicitarea acestuia, a datelor complete necesare expedierii premiului ).


Castigatorul va fi anuntat si prin e-mail si va trebui sa furnizeze numele complet, adresa de domiciliu pentru livrarea premiului, numarul de telefon de contact si celelalte date in mod corect pentru a fi intocmite toate documentele necesare pentru acordarea premiului din concurs.


Participantii care nu indeplinesc toate conditiile din prezentul regulament vor fi descalificati. In cazul in care castigatorul nu furnizeaza in termen de 24 de ore informatii complete si valide cu privire la elementele de identificare si de livrare a premiului, acesta va fi descalificat, urmand sa alegem alt participant al concursului.


Organizatorul are dreptul sa foloseasca datele castigatorilor in scopuri publicitare pentru promovarea acestei competitii.

 

Sectiunea 8 – Responsabilitate

 

Organizatorul concursului va acorda premiul persoanei castigatoare in conformitate cu
specificatiile acestui regulament. Orice hotarare asupra concursului luata de catre organizatorul www.chefbuzu.com este finala si nu se supune nici unui recurs.
Organizatorul www.chefbuzu.com nu se va angaja in nici un schimb de corespondenta si nici nu se va angaja in vreo comunicare cu privire la competitie, castigatori, probleme procedurale sau rezultatele competitiei.

 

Sectiunea 9 – Prelucrarea datelor personale.

 

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta competitie in conformitate cu prevederile legii 667 /2001.
Prin participarea la acest concurs, participantii confirma cunoasterea prevederilor
Regulamentului Oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a organizatorului, in scopul participarii la acest concurs si posibilitatea de a-i fi furnizate informatii despre noutatile si concursurile ulterioare ale www.chefbuzu.com.

 

Sectiunea 11 – Intreruperea concursului.

 

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau prin decizie unilaterala a organizatorului.

 

Sectiunea 12 – Regulamentul concursului.

 

Regulamentul concursului este facut public pe pagina de concurs a organizatorului www.chefbuzu.com.
Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.

Cuvinte cheie: concurs, chefbuzu, cutite, gastronomie