Inregistreaza-te · Autentificare · Contact
PUBLICITATE
 
 
 
 
despre noi
 

www.chefbuzu.com este singurul site de PROMOVARE A TURISMULUI CULINAR din Romania.
Turismul nu inseamna doar conditii de cazare sau atractii turistice.
Un alt aspect, extrem de important pentru toti turistii, il reprezinta posibilitatea de servire a mesei in timpul vacantelor sau a calatoriilor, fie ca aceestea sunt mai lungi sau mai scurte.
Nevoia de a manca a oamenilor nu tine cont nici de varsta, nici de sex si nici de anotimp.
Ne dorim realizarea unei”harti” culinare a Romaniei ( si nu numai ! ), in care se pot regasi atat locatiile turistice care ofera si posibilitatea de servire a mesei, nu numai cazare ( hoteluri, pensiuni, cabane etc ), restaurante, cofetarii, pub-uri, bistro-uri, magazine alimentare specializate, producatori de preparate culinare traditionale.
Pe site-ul www.chefbuzu.com , utilizatorii pot consulta informatii generale despre respectivele locatii, datele de contact ale acestora ( la rubrica CONTACT a fiecarei locatii in parte ), poze, dar mai ales preparatele culinare ce pot fi servite si pretul acestora.
Utilizatorii isi pot cauta locatiile unde pot servi sau de unde pot cumpara preparatele culinare preferate.
Dar, iata 10 motive pentru care trebuie sa va promovati afacerea pe www.chefbuzu.com :

  1. Pentru ca expertii estimeaza ca atragerea de clienti noi ii costa pe proprietarii de restaurante de 7 pana la 9 ori mai mult decat mentinerea clientilor actuali.
  2. Pentru ca site-ul www.chefbuzu.com rezolva aceasta problema, cu costurile cele mai mici ( putin mai mult decat pretul unui pachet de ţigări/luna ! ), iar eficienta este mare

ptr. ca :

  1. site-ul www.chefbuzu.com este singurul site din Romania ce PROMOVEAZA TURISMUL CULINAR
  2. avem SINGURELE APLICATII DE SMARTPHONE ( CHEF BUZU ), prin care utilizatorii isi pot gasi LOCATII ( pensiuni, restaurante, hoteluri-restaurant, magazine alimentare specializate, producatori particulari de preparate culinare traditionale etc ) cautand DUPA O DENUMIRE DE PREPARAT CULINAR, astfel incat rezultatele cautarii vor fi LOCATIILE CARE VAND ACEL PREPARAT.

iOS : https://itunes.apple.com/au/app/chef-buzu/id635074687?mt=8
Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileoutlook.chefbuzu&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5tb2JpbGVvdXRsb29rLmNoZWZidXp1Il0.

  1. site-ul www.chefbuzu.com are utilizatori targhetati, care acceseaza paginile site-ului tocmai pentru a gasi retetele preparatelor preferate, locatiile unde le pot servi sau noi idei si sugestii legate de acestea. Pentru cei care ne aleg pe noi pentru a-si promova afacerea este ca si cum si-ar posta magazinul sau oferta turistica pe o strada pe care circula doar clienti interesati de astfel de oferte si nu clienti care cauta masini sau animale companie.

SFAT : Nu faceti greseala sa asteptati ca sa va vada cineva ! Iesiti cu ofertele in calea CLIENTILOR, cu surle si trambite, atrageti atentia asupra ofertelor dumneavoastra, astfel incat CLIENTII SA VA CAUTE PE DVS. SI NU DVS. PE EI. Daca va stiu 10 clienti este posibil ca 1 sa va treaca pragul, daca va stiu 100 de clienti este posibil ca 10 sa va treaca pragul, dar daca va stiu cateva milioane de clienti…..?

  1. faptul ca si dvs. aveti un site care sa va promoveze afacerea nu este suficient, daca nu depuneti si un efort sustinut si continuu de a va face site-ul cunoscut. Ori asta ar insemna ori sa consumati din timpul dedicat afacerii sau din timpul dvs. liber ori sa delegati pe cineva ! Dar aveti grija pe cine delegati sa faca activitatea de promovare, pentru ca s-ar putea sa nu faca o treaba de calitate ! Calitatea o ofera profesionistii, iar daca dvs. Va puteti permite sa cumparati calitatea, nu nu va puteti permite sa nu o cumparati !
  2. NU UITATI ! Promovam latura culinara a afacerii dumneavoastra ! Ori a manca nu este un moft ! TOATA LUMEA MANANCA ! Dar nu toata lumea stie de existenta dumneavoastra sau de ofeta dumneavoastra culinara !
  3. daca in cazul restaurantelor raportul calitate-pret al ofertei este un factor important in luarea deciziei clientului de a va trece pragul, in cazul LOCATIILOR TURISTICE ce ofera si cazare ( hoteluri, pensiuni, cabane etc ), OFERTA CULINARA POATE REPREZENTA UN ELEMENT DE ATRACTIE, UN PLUS, UN ARGUMENT CE POATE DETERMINA DECIZIA FINALA A TURISTULUI IN ALEGEREA LOCATIEI !
  4. un client fericit va recomanda si prietenilor LOCATIA DVS. Cand pierzi un client pierzi si oportunitatea unei viitoare recomandari personale, ce se poate transforma intr-un viitor oaspete.
  5. pentru ca, de cele mai multe ori clientii vor retine mai repede LOCATIA unde au servit un preparat culinar deosebit sau au mancat preparatul culinar preferat. Cu alte cuvinte, un astfel de client va retine mult mai usor locatia dumneavoastra, sub forma : Ah ! Locul unde am mancat cea mai buna ciorba de burta ?!

Ce beneficii au utilizatorii site-ului www.chefbuzu.com si a aplicatiilor CHEF BUZU ?

  1. Gasesc informatii utile legate de locurile unde pot savura deliciile culinare preferate.
  2. Gasesc informatii legate de diverse tipuri de preparate culinare traditionale, specifice diferitelor zone geografice.
  3. Pot avea oricand si in timp real o imagine mai clara asupra costurilor legate de servirea mesei, in calatoriile facute.
  4. Economisesc timp si bani prin utilizarea APLICATIEI CHEF BUZU, prin faptul ca nu vor pierde timp pentru cautarea locatiilor potrivite bugetului si preferintelor pentru gasirea locatiilor potrivite pentru servirea mesei.
  5. Posibilitatea de a le fi stricata vacanta ori petrecerea prin servorea de preparate culinare prea scumpe sau care sa nu le fie pe plac, este mult mai mica.

Prin umare, ne adresam tuturor celor carora le pasa cum petrec timpul liber sau vacantele.

 

 

Citeste tot...
 
 
locatii
 
 
trebuie sa citesti