Inregistreaza-te · Autentificare · Contact
PUBLICITATE
 

Selecteaza metoda de plata pentru cartea Preparate reci din branza, oua, legume si carne.

 
 
Preparate reci din branza, oua, legume si carne.
Brosura "PREPARATE RECI DIN BRANZA, OUA, LEGUME SI CARNE" contine un numar de 85 de retete profesionale, ce se doresc a veni in sprijinul celor pasionati de arta culinara, dar si a bucatarilor profesionisti sau a celor care au afaceri in domeniul alimentatiei publice.
Dupa brosura "55 RETETE PROFESIONALE DE SOSURI", si brosura de fata este o parte a retetarului professional "RETETELE BUNICULUI", vol. I, retetar ce contine circa 1.200 de retete din toate categoriile.
Preparatele reci sunt, de obicei, preparate usoare, ce ar trebui sa reprezinte "prologul" dejunului sau - cu alte cuvinte - sunt accesorii ale unui dejun complet, fara insa a fi obligatorii in alcatuirea acestuia.
Preparatele reci se prezinta in cantitati mici ca volum, trebuie sa fie picante, sa aiba gust extrem de fin, un stil minutios de pregatire si prezentare si un decor sau ornament ireprosabil.
Rolul lor este de a deschide apetitul consumatorilor si de a creea buna-dispozitie in aprecierea celorlalte preparate din meniu.
Impresionand placut aparatul senzorial, acestea activeaza sucurile digestive, contribuind in felul acesta nu numai la stimularea apetitului, ci si la pregatirea organismului in vederea consumarii cu placere a componentelor meniului, ceea ce usureaza digestia si asimilarea de catre organism.

De aceea, m-am gandit sa va ofer in acest "mini retetar" preparate reci din mai multe categorii, astfel incat veti gasi atat retete mai simple ( Exemplu : IAURT - vechea reteta de iaurt, asa cum se facea el odata, reteta de BRANZA FAGARAS, cea de CIUPERCI UMPLUTE, LIMBA IN ASPIC sau LIMBA DE PORC SAU VACA FIARTA, CU BOIA ), pana la cele ce necesita un efort ceva mai mare pentru realizarea lor, cum ar fi : OUA CU SUNCA IN ASPIC, OUA A LA RUS IN ASPIC, CREIER IN ASPIC, MULE DE SUNCA IN ASPIC A LA TIMISOARA si mai complicata reteta : GALANTINA DE PASARE.
Realizate cu grija si prezentate intr-un mod cat mai atragator si ingrijit in care se va tine cont de alternarea culorilor si de o asezonare perfecta, "PREPARATELE RECI DIN BRANZA, OUA, LEGUME SI CARNE" din aceasta brosura, vor putea satisface gusturile celor mai pretentiosi consumatori, fie ca este vorba de cercul dumneavoastra de prieteni sau de clientii restaurantului unde lucrati sau pe care il detineti ca afacere.

Numerotarea retetelor din aceasta brosura va incepe de la numarul 56, deoarece este o continuare a brosurii "55 RETETE PROFESIONALE DE SOSURI". Foarte curand va urma si brosura "PREPARATE RECI DIN PESTE SI VANAT", care va continua aceasta serie.

Retetele contin ingrediente specifice perioadei ( 1940 - 1965 ). Exista, de asemenea retete ce fac referire la retete din brosuri anterioare.

Cei care achizitioneaza intregul retetar "RETETELE BUNICULUI - vol.I" nu trebuie sa mai achizitioneze brosurile. Brosurile sunt destinate celor care nu doresc sa achizitioneze intregul retetar ( "RETETELE BUNICULUI - vol.I" ) ci doar anumite categorii de retete.
Prin urmare, achizitionand aceste retete, veti avea oricand un material profesional care sa va fie de ajutor in incercarea dumneavoastra de a fi un bucatar desavarsit.

Va doresc spor la treaba si......POFTA BUNA !

[Previzualizeaza cartea]
Pret: 49 RON
ATENTIE! Cartea este in format electronic PDF.
 

VISA / Mastercard MasterCard VISA

 • Plata cu cardul se face prin intermediul unei conexiuni securizate, prin procesatorul de plati MobilPay
 • Dupa efectuarea si confirmarea platii, veti primi un e-mail cu cartea in atasament. De aceea va rugam sa fiti atenti la scrierea corecta a adresei de e-mail pe care se va face livrarea.
 • Daca alegeti sa achitati cu cardul, nu veti plati niciun comision suplimenar

Plata terminale Qiwi si Zebra Pay

 • Plata trebuie efectuata prin terminalele Qiwi
 • Dupa efectuarea si confirmarea platii, veti primi un e-mail cu cartea in atasament. De aceea va rugam sa fiti atenti la scrierea corecta a adresei de e-mail pe care se va face livrarea.
 • Dupa efectuarea platii, cand aveti posibilitatea, verificati e-mail-ul.
 • Daca alegeti sa achitati prin terminalele Qiwi, nu veti plati niciun comision suplimenar
 • Terminalele Qiwi nu ofera rest!

Transfer bancar

 • Plata trebuie efectuata prin transfer bancar
 • Voucherul va fi eliberat doar in momentul in care inregistram plata in contul nostru bancar, daca promotia este activa
 • Voucherul poate fi folosit incepand cu a patra zi lucratoare dupa data incheierii ofertei ()
 • Daca alegeti sa achitati voucherele prin transfer bancar, veti plati si comisionul solicitat de catre banca dumneavoastra sau banca aleasa
 
Atentie!
Cumparand aceasta oferta sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului Chef Buzu.com