Inregistreaza-te · Autentificare · Contact
PUBLICITATE
 

Selecteaza metoda de plata pentru cartea BORSURI, CIORBE, SUPE, CREME

 
 
BORSURI, CIORBE, SUPE, CREME
Brosura de "BORSURI, CIORBE, SUPE, CREME' reprezinta inca un capitol din retetarul 'RETETELE BUNICULUI - Vol.1'.
Gasiti in aceasta brosura circa 128 de retete profesionale ( asa cum v-am invatat, de altfel ! ) de borsuri, ciorbe supe si creme, din toate zonele tarii, dar si retete mai sofisticate sau chiar retete din ingredient la care, poate nu v-ati gandit niciodata ( SUPA ACRA DE OUA ; SUPA DE PLAMANI sau SUPA DE MERE sunt doar cateva din retetele acestei categorii ).
Din categoria BORSURI, veti regasi incepand de la reteta de baza a prepararii BORSULUI de tarate, ca materie prima pana la BORSUL DE CALCAN sau DE MIEL, BORSURUL MODOVENESC DE VITEL sau DE FASOLE ALBA, dar si borsuri din zona Ardealului.
CIORBELE sunt si ele bine reprezentate :
- Ciorbele pe baza de carne de porc sau de vita ( CIORBA ARDELENEASCA DIN CAP SI PICIOARE DE PORC ; CIORBA ARDELENEASCA DE VITEL ; CIORBA DE CIOCANELE ; CIORBA DE DOVLECEI UMPLUTI, A LA GREC : CIORBA DE POTROACE sau cea DE BURTA ; CIORBA DE CARNATI, CREIER SI CARNE, CU ZEAMA DE VARZA )
- Ciorbele de vitel ( CIORBA ARDELENEASCA DE VITEL sau DE VACA ; CIORBA TARANEASCA DE VITEL )
- Ciorbele de oaie, miel sau berbec ( CIORBA DE MIEL ARDELENEASCA ; CIORBA DE MIEL A LA GREC ; CIORBA DE BERBEC CU LEGUME )
- Ciorbele din peste ( CIORBA DIN CAP DE CIORTAN sau DE CRAP ; CIORBA DE PESTE A LA SEGHEDIN sau CIORBA PESCAREASCA )
- Ciorbele din vanat ( CIORBA BANATEANA DE IEPURE ; CIORBA DE CAPRIOARA CU SMANTANA sau CIORBA ARDELENEASCA DE PORC MISTRET ; CIORBA DE GASCA SAU DE RATA SALBATICA )
- - Ciorbele din legume ( CIORBA DE DOVLECEI ; CIORBA DE FASOLE ALBA cu sau fara COSTITA ; CIORBA UCRAINIANA DE LEGUME ; CIORBA DE LOBODA sau DE URZICI, CIORBA DE MANATARCI : CIORBA DE SALATA VERDE CU COSTITA - dar se poate si fara )
Nu lipsesc CIORBELE VEDETA in bucataria noastra, precum CIORBA DE BURTA, CIORBA DE POTROACE, CIORBA DE CIOCANELE sau cele cateva tipuri de CIORBA DE PERISOARE.

Din categoria SUPELOR si a CREMELOR, puteti gasi, incepand de la SUPA DE CEAPA ( a l'oignon ), SUPA DE CHIMEN, SUPA DE CIUPERCI CU GALUSTE sau CU OREZ, SUPA DE RACI sau SUPA DE PASARE, SUPA TARANEASCA CU TAITEI dar si renumita SUPA GULAS.
Cremele, care nu sunt altceva decat niste supe groase sunt reprezentate de CREMA AMBASADOR, CREMELE de DOVLECEI, CONOPIDA, FASOLE ALBA, SPANAC, SPARANGHEL dar si CREMA DE PASARE.

Toate retetele ( iar enumerarea de mai sus este sumara ) sunt insotite de valorile nutritive per portie ( glucide, lipide, protide ) dar si energetice ( calorii ).
De asemenea fiecare reteta este insotita de cantitatea optima pentru o portie.

In speranta ca v-am starnit interesul....VA DORIM POFTA BUNA !

[Previzualizeaza cartea]
Pret: 49 RON
ATENTIE! Cartea este in format electronic PDF.
 

VISA / Mastercard MasterCard VISA

 • Plata cu cardul se face prin intermediul unei conexiuni securizate, prin procesatorul de plati MobilPay
 • Dupa efectuarea si confirmarea platii, veti primi un e-mail cu cartea in atasament. De aceea va rugam sa fiti atenti la scrierea corecta a adresei de e-mail pe care se va face livrarea.
 • Daca alegeti sa achitati cu cardul, nu veti plati niciun comision suplimenar

Plata terminale Qiwi si Zebra Pay

 • Plata trebuie efectuata prin terminalele Qiwi
 • Dupa efectuarea si confirmarea platii, veti primi un e-mail cu cartea in atasament. De aceea va rugam sa fiti atenti la scrierea corecta a adresei de e-mail pe care se va face livrarea.
 • Dupa efectuarea platii, cand aveti posibilitatea, verificati e-mail-ul.
 • Daca alegeti sa achitati prin terminalele Qiwi, nu veti plati niciun comision suplimenar
 • Terminalele Qiwi nu ofera rest!

Transfer bancar

 • Plata trebuie efectuata prin transfer bancar
 • Voucherul va fi eliberat doar in momentul in care inregistram plata in contul nostru bancar, daca promotia este activa
 • Voucherul poate fi folosit incepand cu a patra zi lucratoare dupa data incheierii ofertei ()
 • Daca alegeti sa achitati voucherele prin transfer bancar, veti plati si comisionul solicitat de catre banca dumneavoastra sau banca aleasa
 
Atentie!
Cumparand aceasta oferta sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului Chef Buzu.com