Inregistreaza-te · Autentificare · Contact
PUBLICITATE
 

Selecteaza metoda de plata pentru cartea CONSERVE PENTRU IARNA - RETETE DE ALTADATA

 
 
CONSERVE PENTRU IARNA - RETETE DE ALTADATA
Apropierea iernii ne determina pe foarte multi dintre noi sa preparam si sa stocam un numar de produse produse alimentare, pe care le gasim mai greu in perioada iernii, la preturi mai mari sau pe care nu le gasim deloc.
Aceste produse stocate sub forma de conserve de fructe sau de legume, muraturi si diverse legume pastrate in stare naturala trebuie sa asigure fiecarei familii, in timpul iernii, necesarul minim de vitamine de care are nevoie organismul uman.
In general, nu este suficient ca in perioada iernii sa se consume doar carne, grasimi si dulciuri, ci sunt necesare si alte produse, care sa echilibreze necesitatile organismului, deci sa asigure o alimentatie rationala.

Insa, pe langa abordarea de ordin stiintific a importantei pe care o au conservele de iarna pentru organismul uman, mai exista si altfel de abordari, mult mai populare :
1. Cine isi poate inchipui o masa de Craciun, pe care troneaza sarmalutle ( care au cel mai bun gust daca sunt facute cu varza murata ), piftia de porc, caltabosii, toba, jumarile si alte porcarii, fara castronul cu muraturi : gogonele, castraveciori in otet sau in saramura, pepenasii verzi murati sau alte si alte tipuri de muraturi.
Tocmai aceasta combinatie de gusturi ( gras si acru ) asigura adevarata savoare a acestor preparate, fara a mai pune la socoteala importanta lor pentru digestie.

2. V-ati gandit cat de buna este o zacusca bine facuta, in perioada postului ce precede postul Pastelui ?

3. Mai mult decat, brosura de fata va ofera retete vechi, ce folosesc metode de conservare stravechi, fara conservanti, ce ofera preparatelor un gust aparte, deosebit, asa cum am avut ocazia ( unii dintre noi ) sa intalnim in camara bunicilor. Acest gust inconfundabil nu il veti regasi in conservele cumparate din hypermarket !

4. De asemenea, ingredientele sunt pentru cantitati mai mari de produs finit, astfel incat brosura de fata se dovedeste a fi un ajutor extrem de important pentru cei care vor sa pregateasca aceste preparate in scop comercial, fie ca ele sunt destinate vanzarii lor in piete sau catre diverse pensiuni sau restaurante.


[Previzualizeaza cartea]
Pret: 49 RON
ATENTIE! Cartea este in format electronic PDF.
 

VISA / Mastercard MasterCard VISA

 • Plata cu cardul se face prin intermediul unei conexiuni securizate, prin procesatorul de plati MobilPay
 • Dupa efectuarea si confirmarea platii, veti primi un e-mail cu cartea in atasament. De aceea va rugam sa fiti atenti la scrierea corecta a adresei de e-mail pe care se va face livrarea.
 • Daca alegeti sa achitati cu cardul, nu veti plati niciun comision suplimenar

Plata terminale Qiwi si Zebra Pay

 • Plata trebuie efectuata prin terminalele Qiwi
 • Dupa efectuarea si confirmarea platii, veti primi un e-mail cu cartea in atasament. De aceea va rugam sa fiti atenti la scrierea corecta a adresei de e-mail pe care se va face livrarea.
 • Dupa efectuarea platii, cand aveti posibilitatea, verificati e-mail-ul.
 • Daca alegeti sa achitati prin terminalele Qiwi, nu veti plati niciun comision suplimenar
 • Terminalele Qiwi nu ofera rest!

Transfer bancar

 • Plata trebuie efectuata prin transfer bancar
 • Voucherul va fi eliberat doar in momentul in care inregistram plata in contul nostru bancar, daca promotia este activa
 • Voucherul poate fi folosit incepand cu a patra zi lucratoare dupa data incheierii ofertei ()
 • Daca alegeti sa achitati voucherele prin transfer bancar, veti plati si comisionul solicitat de catre banca dumneavoastra sau banca aleasa
 
Atentie!
Cumparand aceasta oferta sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului Chef Buzu.com